Kvinner og nettspill

Stadig flere spill ambassadører er kvinner, hva tror du er årsaken til dette?

Det er ingen tvil om at det å spille på nett, det å spille i det hele tatt har vært veldig mannsdominert. Men de siste årene er det stadig flere kvinner som har oppdaget og setter pris på det å spille på nett.

Avbrekk i hverdagen

Kvinner i dag er travle. Det er ikke snakk om at man bare skal fylle et par sko, man skal være mange ting på en gang. Mange kvinner velger en karriere og jobber hardt for å komme høyt opp. De er ambisiøse og de oppnår som regel veldig mye i løpet av sitt liv. Andre kvinner velger å satse på familielivet. Bake boller hver søndag, bruke halve dagen til å hente og bringe, vaske klær og alltid føle at man ikke har klart å komme seg over skitten som flyter i leiligheten. Og hvem vet ikke hva det vil si å ha huset fullt av leker til randen og sangen Let it go fra Frost rungende fra alle husets høyttalere.

Og så har du de som klarer å kombinere disse rollene som karrierekvinne, mor, husmor, baker, kokk, sjåfør og rengjører. Hvert eneste minutt er opptatt gjennom hver eneste dag, hver eneste uke og hver eneste måned. Det er bleieskift mens du gjør regnskapet for denne måneden og prater med den sure sjefen på høyttaler på telefonen. Med andre ord, uansett hvilken rolle du har som kvinne, så er det en ting alle har til felles og det er at man trenger et lite avbrekk i hverdagen. En pustepause der man bare kan være seg selv.

Karrierkvinne

Digitale skrapelodd?

Det handler om å ta vare på seg selv, og gi seg selv noe moro, noen gleder i hverdagen. Det er sånn man klarer å holde ut det å alltid stå på pinne for alle andre rundt en hver eneste dag. En mulighet kan jo være å spille digitale skrapelodd på for eksempel no.megascratch.com.

Noe av det som er fint med å spille på skrapelodd er at det faktisk ikke koster all verden og du kan spille på både pc, tablet og mobil. Ergo de er tilgjengelige mens du sitter og se på barna leke på lekeplassen, mens du venter på at de skal gjøre seg ferdige på do, eller for eksempel mens de sitter å tegner og koser seg.

Det er med andre ord ikke noe du må investere masse av tid og penger på om du ikke vil. Du kan ta det innimellom slagene. Du trenger ikke fokusere mer enn noen få minutter om gangen og hvert lodd tar i utgangspunktet bare noen sekunder.

Markedsføring rettet mot kvinner

Man kunne jo tro at bruk av kvinner i markedsføringen er for å få flere menn til å spille. Men det er også en bevisst bruk av kvinner, slik at kvinner lettere skal identifisere seg med den som leverer budskapet. Det fører til at flere kvinner ser på spill som moro.