Kvinner i pokerverden

Det er stadig flere kvinner som spiller poker, her får du bli kjent med noen av dem.

Kvinner har gjort sitt inntog også i pokerverden. Der som alle andre steder møter de diskriminering på bakgrunn av sitt kjønn, men det finnes en del kvinner som ikke lar seg stoppe av dette. En av dem er norske Annette Obrestad, som var første kvinne til å vinne en WSOP Main Event turnering.

Annette Obrestad

Vi får begynne med å fortelle om henne, ettersom hun jo faktisk var første kvinnelige vinner av WSOP Main Event turnering, og hun er norsk.  Hun går under kallenavn The Huntress, Annette_15 og kommer fra Sandnes. Hun var også yngste personen til å vinne World Series of Poker bracelet i 2007. Hun begynte å spille poker på nett da hun var 15 år gammel, og hun påstår selv at hun aldri har satt inn penger på spillekonto, men har benyttet seg kun av det hun har tjent på velkomstbonuser og gratisspill.

Jennifer Tilly

Du syns nok det navnet høres kjent ut, og det er ikke uten grunn. Tilly er skuespiller og har medvirket i filmer som The Fabulous Baker Boys, The Doors, Liar Liar og flere av Chucky-filmene. Hun er kjent for sin noe spesielle stemme, men har også en god dose talent, noe som sørget for at hun ble nominert til Oscar for sin rolle i Bullets over Broadway i 1994. Hun spiller under kallenavnene The Unabombshell og J Tilla the Killa. I Desember 2014 har hennes pengepremier oversteget 890 000 USD.

Shannon Elizabeth

Ja, helt riktig, det er hun dama fra første American Pie-filmen. Etter American Pie spilte hun i flere filmer som blant annet Scary Movie, Tom Cats, Love actually og flere tv-serier. Men Shannon Elizabeth sier selv at hun ser på oker som sin andre karriere. Hun har slått store spillere som Jeff Madsen, Barry Greenstein og Humberto Brenes.

Mimi Rogers

Foruten å ha vært gift med Tom Cruise i 3 år, er hun også en veldig kjent skuespiller. Hun har medvirket i filmer som The mirror has two faces, Austin Powers: International man of mystery, Ginger Snaps og Dumb and Dumberer:When Harry met Lioyd. Hun har også gjort en lang og god karriere på tv-skjermene og noe av det siste du har sett henne i er suksessen Two and a half men. Men du visste nok ikke at hun også er en dyktig pokerspiller?

Hun spilte poker som tenåring og tok dette opp igjen i 2003, da i konkurranser. Hun sitter i dag i styret av The World Poker Tour.

Tiffany Michelle

Tiffany Michelle er en talentfull dame som er skuespiller, sanger, programleder og pokerspiller. Hun spiller også gitar og piano, og hun har spilt på flere store musikkarenaer som BB Kings og Hotel Cafe i Hollywood. Hun spiller under kallenavnet Hotchips og hun har vært programleder for Pokernews.com basert på sin kunnskap om poker.

Det er kanskje ikke uten grunn at så mange kvinnelige skuespillere også blir dyktige pokerspillere?