Om det å være kvinne i bettingmiljøet

Som kvinne er det ikke alltid like lett å bli tatt seriøst når man spør en mann om oddstips. Når mange ser for seg den typiske «betteren», er det som oftest en mann som dukker opp i tankene. Derfor kan det som dame være vanskelig å få seriøse svar hvis man spør en annen mann om tips. Da er det bra at det i tillegg finnes forskjellige steder på nettet hvor man kan finne tips, uavhengig om man er mann eller kvinne.

Unibet oddstips har oddseksperter som leverer tips til hva det enn måtte være. Ikke bare legger de ut disse tipsene på deres egne hjemmesider, men disse tipserne har også egne twitterkontoer hvor de legger ut ekstra tips hvis de ser noe som fanger oppmerksomheten deres. Her finnes det ingen skille mellom kjønn, og de leverer betting-oddstips til alle og enhver. Kvinner kan være vel så gode som menn til å tippe på odds? Det gjelder jo bare å ha nok interesse og en riktig innstilling til penger og risiko.

Men det er ikke bare å søke på nettet etter oddstips – man må være forsiktig med tanke på hva man skal spille på. Imidlertid finnes det mange sider som leverer fullstendige begrunnelser for hvert eneste tips, samt hvor mye de anbefaler å tippe for, og hvor stor risikoen er. Derfor er det ikke alltid like lurt å se på den første linken som kommer opp på Google. Her gjelder det å være varsom, for det er tross alt dine egne penger som står på spill. Det som er sikkert, er at det finnes nok av steder der både kvinner og menn kan søke etter tips om oddsspill og betting på nett.